Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30

    Ex Machina: Бог от машината /п/

    Кейлъб, 24-годишен програмист в най-голямата интернет компания в света, печели конкурс за едноседмичен престой в частно планинско убежище, принадлежащо на Нейтън, самотният главен изпълнителен директор на компанията. Там той ще бъде въвлечен в странен и завладяващ експеримент с изкуствен интелект...
  2. 08:40

    Природни сили /п/

    Бен Холмс, който отчаяно се опитва да стигне до Савана за сватбата си, е принуден да пътува на стоп с привлекателна, но ексцентрична жена на име Сара.
  3. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  4. 12:00

    Планирай смело – романтика, комедия, семеен

    Ема е организатор на събития, който няма време за любов, докато сестра й не разкрива, че ще се омъжи след шест седмици. Ема се съгласява да планира сватбата с помощта на Лиъм, с когото е имала катастрофална среща на сляпо преди години.
  5. 13:55

    Професия блондинка 2 – комедия /п/

    Ел Уудс вече се е дипломирала в Харвард и сега търси начин как да се добере до Конгреса. Докато планира сватбата си, тя разбира, че роднините на любимото й куче участват в експерименти за козметична фирма, затова тя решава да поеме нещата в свои ръце.
  6. 15:50

    Вихърът на танца – романтика, комедия, музикален

    Нахакано момче се мести в скучно провинциално градче, където рокмузиката и танците са забранени. Скоро обаче неговият бунтарски дух намира начин да разтърси всички из основи.
  7. 18:05

    Газ до дупка – екшън, трилър

    В замяна на живота си крадците на луксозни коли Андрю и Гарет трябва да задигнат безценното возило на най-големия враг на безмилостния мафиот Морие. Въпросът е дали ще успеят да се справят с това твърде опасно предизвикателство.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Любов, сватби и други бедствия – романтика, комедия

    В тази затрогваща романтична комедия животът на четирима непознати се преплита, създавайки епични бедствени ситуации в търсене на любовта…
  10. 23:00

    Отмъщението на Уайът Ърп – драма, уестърн

    Базиран на истински случай, приключенският уестърн разказва за легендарния въдворител на закона Уайът Ърп и участието му в мащабно разследване.
  11. 00:55

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  12. 01:55

    Който оцелее, ще разказва – комедия, уестърн /п/

    В родния град на кроткия овцевъд Албърт Старк пристига красива жена на име Анна (Чарлийз Терон). Старк се влюбва в нея и трябва да подложи на изпитание новооткритата си смелост, когато съпругът на Анна, известен престъпник, пристига в града, воден от желанието си да го убие.
  13. 04:00

    Стар Трек: Космически поколения – екшън, приключенски, мистери

    С помощта на отдавна смятания за мъртъв капитан Кърк, новият командир на Ентърпрайз, Пикард (Патрик Стюарт), трябва да спре полудял учен, който желае да убива в планетарен мащаб.