Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:55

    Отмъщението на Уайът Ърп – драма, уестърн /п/

    Базиран на истински случай, приключенският уестърн разказва за легендарния въдворител на закона Уайът Ърп и участието му в мащабно разследване.
  2. 08:50

    Любов на гребена на вълната – романтика

    Интелигентен и сериозен морски биолог и обичащ забавлението и безгрижен инструктор по гмуркане трябва да обединят усилията си, за да спасят любимия си риф от унищожение, преди да е станало твърде късно.
  3. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  4. 12:00

    Неочаквани срещи – комедия, романтика /п/

    Али е самотна майка, разкъсваща се между натоварения си работен график и грижите за сина си Фин. Когато нейният наемател трябва да се изнесе, Али намира нов наемател в лицето на красивия, свободолюбив Ронан. Фин е силно впечатлен от него, но дали и Али ще го приеме в сърцето си?
  5. 14:00

    Тайният щаб – екшън, комедия, приключенски /п/

    Докато се мотаят след училище, Чарли и приятелите му откриват щаба на най-могъщия супергерой в света, скрит под дома му. Когато злодеите атакуват, те трябва да се обединят, за да защитят централата и да спасят света.
  6. 16:10

    Опашати сватовници – романтика, комедия, семеен /п/

    Животните в зоопарка обожават своя пазач Грифин (Кевин Джеймс), затова решават да му помогнат да спечели жената на мечтите си.
  7. 18:10

    Ченгета без значки – екшън, комедия, трилър /п/

    Ърл и Ханк, бял и чернокож, имат само едно общо нещо - и двамата са отхвърлени от полицейското управление на Лос Анжелис. Ърл и Ханк съвсем открито се ненавиждат, докато банда контрабандисти ги превръща в съдружници по неволя.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Лара Крофт: Томб Рaйдър – екшън, фентъзи, приключенски

    Култовата героиня от популярната видеоигра Томб Рейдър колекционира древни артефакти от руините на храмове и градове по целия свят и няма нищо против да се подлага на смъртоносни опасности, за да се сдобие с тях.
  10. 23:05

    Няма да избягаш – мистери, трилър, ужаси

    За мнозина майчината любов е търсена и желана, но не такъв е случаят за Клоуи. Тя е отгледана от майка си Даян в пълна изолация и контрол, но скоро Клоуи разкрива много от тайните ѝ. Когато Даян е твърде близо, Клоуи знае, че трябва да бяга...
  11. 00:55

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  12. 01:55

    По-добре внимавай – комедия, трилър, ужаси /п/

    В една снежна нощ в предградията детегледачката Ашли се грижи за 12-годишния Люк. Това, което започва като нормална вечер, скоро придобива мрачен обрат, когато в къщата нахлуват натрапници, a Ашли трябва да защити детето и себе си от тях…
  13. 03:40

    Джанго без окови – уестърн, приключенски, драма /п/

    Джейми Фокс е в ролята на освободен роб, който се превръща в ловец на глави и се впуска в опасно приключение със своя ментор и спасител.