Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:40

    Любов на гребена на вълната – романтика /п/

    Интелигентен и сериозен морски биолог и обичащ забавлението и безгрижен инструктор по гмуркане трябва да обединят усилията си, за да спасят любимия си риф от унищожение, преди да е станало твърде късно.
  2. 08:30

    Вихърът на танца – романтика, комедия, музикален /п/

    Нахакано момче се мести в скучно провинциално градче, където рокмузиката и танците са забранени. Скоро обаче неговият бунтарски дух намира начин да разтърси всички из основи.
  3. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  4. 12:00

    С ухание на любов – комедия, романтика, семеен

    След като се обучава за парфюмерист в Париж, Розали решава да наеме магазин в родния си град, в който да продава собствена марка парфюм. Но единственото свободно място се оказва собственост на някога чудатия, а сега красив Джейсън.
  5. 13:55

    Любов, сватби и други бедствия – романтика, комедия /п/

    В тази затрогваща романтична комедия животът на четирима непознати се преплита, създавайки епични бедствени ситуации в търсене на любовта…
  6. 15:55

    Истинска измама – екшън, комедия, драма /п/

    Екшън комедия за двойка бегълци (Том Круз и Камерън Диас) и тяхното смайващо и понякога смъртоносно приключение, в което нищо и никой - дори самите те - не са такива, каквито изглеждат.
  7. 18:05

    Транспортер – екшън, криминален, трилър /п/

    Светът на транспортера Франк Мартин (Джейсън Стейтъм) се обръща с главата надолу, когато пратка, която е нает да транспортира, се оказва отвлечена млада жена.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Снайперист – екшън, криминален

    Създаден по романа на Стивън Хънтър, този зрелищен екшън-трилър се съсредоточава върху първокласния снайперист (Марк Уолбърг), който се оказва измамен и натопен от своите за престъпление, което не е извършил.
  10. 23:30

    Doom – фантастика, ужаси, трилър

    На изследователска станция на Марс изведнъж всичко се обърква - обявена е карантина „пето ниво” и единствените, които са допуснати да влязат в отцепения от специалните части район са членовете на Отряда за бързо реагиране. Те разполагат с невъобразима огнева мощ и имат една задача – да не допуснат никой да излезе навън, където дебне легион от кошмарни създания...
  11. 01:35

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  12. 02:35

    Няма да избягаш – мистери, трилър, ужаси /п/

    За мнозина майчината любов е търсена и желана, но не такъв е случаят за Клоуи. Тя е отгледана от майка си Даян в пълна изолация и контрол, но скоро Клоуи разкрива много от тайните ѝ. Когато Даян е твърде близо, Клоуи знае, че трябва да бяга…
  13. 04:15

    Безкрайност – сериал, сезон 1, 2 епизода

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.