Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 07:25

    Частни детективи – сериал, сезон 3

    Нови детективски случаи очакват бившия хокеист Шейд и неговата партньорка Анджи, но преди това ще трябва да рискуват всичко, за да изчистят името на Анджи.
  2. 08:25

    Търсач на удоволствия – приключенски, комедия, романтика /п/

    Възрастната двойка Джон и Ела Спенсър (Хелън Мирън и Доналд Съдърланд) тръгват със своята ретро каравана на изпълнено с приключения пътешествие, преди неговият Алцхаймер и нейният рак да ги настигнат.
  3. 11:00

    Таткова градина 2 – комедия, семеен /п/

    В това забавно продължение на „Таткова градина” Чарли и Фил отново са тук, но този път ще трябва да покажат своите умения за справяне на полеви условия и как човек се справя сред природата. Не след дълго обаче нещата излизат извън контрол.
  4. 13:00

    В кадър

    Поредица, представяща различни холивудски звезди и техните успехи в областта на киното.
  5. 13:30

    Любовта в мен – драма /п/

    Алън (Дон Чийдъл) и Чарли (Адам Сандлър) са стари познайници и една случайна среща съживява приятелството, което са имали. Когато проблемите на Чарли стават твърде големи, за да се справи с тях, Алън се решава на всичко да му погне да излезе от емоционалната бездна.
  6. 16:20

    Като шеф – комедия /п/

    Най-добрите приятелки Мия и Мел управляват собствена козметична компания. Но те са в затруднено финансово положение и предложението за изкупуването им от титан в индустрията се оказва твърде примамливо. Сега бизнесът с красота е на път да стане грозен, а дългогодишното приятелство на Мия и Мел е поставено на изпитание .
  7. 18:10

    Мистериите на Хейли Дийн: Смърт по време на служба – криминален, мистери, драма

    Хейли Дийн помага на приятеля си детектив Гарланд Финчър в разследването на убийството на негов приятел от морската пехота. С нарастващия списък от заподозрени, всеки от които изглежда има силен мотив, Хейли използва своите разследващи умения, за да открие уликите, които ще ги отведат до убиеца.
  8. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 6

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  9. 21:00

    50 първи срещи – комедия, романтика

    Хенри Рот изоставя живота на плейбой, след като се влюбва в Луси, която страда от загуба на краткотрайната памет. Тъй като не може да си спомни, че се е запознала с него, Хенри трябва да ухажва Луси всеки ден с надеждата, че и тя ще отвърне на чувствата му.
  10. 23:00

    Годзила – екшън, фантастика, трилър /п/

    Годзила си проправя път до Манхатън и всява хаос и разрушения в големия град. За борбата с чудовището са мобилизирани военните части на САЩ, но дали това ще е достатъчно да се спасят гражданите на Ню Йорк?
  11. 01:50

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 6 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.