Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    18:00

    Запознай се с малките – комедия /п/

    Когато цялата фамилия се събира за рождения ден на близнаците на Грег и Пам, Грег отново е изправен пред предизвикателството да докаже на тъста си Джак, че е мъж на място…
  2. 21:00

    Шест дни, седем нощи – приключенски, екшън, комедия

    В тази неустоима лента грубият летец Куин (Харисън Форд) и устатата нюйоркчанка Робин (Ан Хечи) се озовават сами на пустинен остров, след като старият самолет на Куин катастрофира при силна буря. Странната двойка се сблъсква с опасности на всяка крачка и изпада в куп комични ситуации.
  3. 23:05

    Неуловим – екшън, трилър, криминален

    От хипохондрик и канцеларски плъх Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) се превръща в хладнокръвен убиец, който ликвидира лошите с изненадваща лекота. Но скоро започва да подозира, че мъдрите му учители не са справедливите борци с престъпността, за които се представят.
  4. 01:15

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  5. 02:00

    Военни престъпления: Лос Анджелис – сериал, сезон 7, 2 епизода

    Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
  6. 05:55

    Престъпни намерения – сериал, сезон 7

    Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.