Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:25

    Мавка: Горска песен – приключенски, комедия, анимация /п/

    Мавка е изправена пред невъзможен избор между любовта и дълга си като пазител на Сърцето на гората, когато се влюбва в талантливия млад музикант Лукаш.
  2. 08:40

    Бейб Рут – биографичен, драма, спорт /п/

    Филмът разказва за феноменалната история на Рут - от трудното му начало в сиропиталището в Балтимор, през стремителния му възход към бейзболната суперзвезда до трогателното му оттегляне от играта. ""Бейб"" е историята на една от най-завладяващите фигури в спорта, която пресъздава цялата драма и вълнение на най-великия играч в историята на бейзбола.
  3. 11:05

    Лакрицова пица – комедия, романтика /п/

    Пренасяме се в долината Сан Фернандо през 1970-те години, където младежите Гари и Алана усещат трепетите на първата любов, завъртяни във вихрушката на младостта под влияние на непознати емоции.
  4. 13:55

    Хъни – драма, музикален, романтика /п/

    Хъни (Джесика Алба) е непризнат талантлив хореограф, чийто живот се разтърсва, след като се запознава с продуцент на видеоклипове, който й предлага да я направи звезда в света на танците, но на цена, която тя не е готова да плати.
  5. 15:55

    Мумията: Гробницата на Императора Дракон – приключенски, екшън /п/

    Този път семейство О’Конъл трябва да спре пробудена от проклятие, отпреди 2000 години мумия, която заплашва да подчини света.
  6. 18:10

    Приятели с пари – романтика, комедия, драма

    Филмът е болезнено забавно изследване на съвременния живот, което успява да бъде едновременно брутално честно и в крайна сметка окуражаващо. Сюжетът се завърта около четири най-добри приятелки, чието дългогодишно приятелство е поставено на изпитание от нарастващата разлика в степента на финансовия им комфорт.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Единакът – екшън, трилър, драма

    След като партньорът му Том Лоун и семейството му са убити от прословутия и неуловим престъпник Роуг, агентът от ФБР Джак Кроуфорд става обсебен от мисълта за отмъщение, докато светът му се превръща във водовъртеж от вина и предателства.
  9. 23:05

    Красив ум – биографичен, драма

    В началото на 50-те брилянтният, арогантен и харизматичен професор Джон Наш прави важни открития за "теорията на игрите". Но на прага на международното признание, той е въвлечен в мистериозна конспирация.
  10. 01:55

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 02:55

    Неуловим – екшън, трилър, криминален /п/

    От хипохондрик и канцеларски плъх Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) се превръща в хладнокръвен убиец, който ликвидира лошите с изненадваща лекота. Но скоро започва да подозира, че мъдрите му учители не са справедливите борци с престъпността, за които се представят.