Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:50

    Свирепи лапички: Легендата за Ханк – анимация, екшън, комедия /п/

    Една пакостлива котка възлага на Ханк, куче затворник, да защитава град, населен с котки. Докато Ханк се опитва да осъществи мечтата си да стане самурай, той трябва да устои на омразата на котките.
  2. 09:05

    Хъни 2 – драма, музикален /п/

    Мария Бенет е талантливо момиче, заобиколено от куп проблеми и неприятности. След като напуска поправителния дом, тя решава да преобърне живота си и се посвещава напълно на танците.
  3. 11:25

    Приятели с пари – романтика, комедия, драма /п/

    Филмът е болезнено забавно изследване на съвременния живот, което успява да бъде едновременно брутално честно и в крайна сметка окуражаващо. Сюжетът се завърта около четири най-добри приятелки, чието дългогодишно приятелство е поставено на изпитание от нарастващата разлика в степента на финансовия им комфорт.
  4. 13:15

    Шест дни, седем нощи – приключенски, екшън, комедия /п/

    В тази неустоима лента грубият летец Куин (Харисън Форд) и устатата нюйоркчанка Робин (Ан Хечи) се озовават сами на пустинен остров, след като старият самолет на Куин катастрофира при силна буря. Странната двойка се сблъсква с опасности на всяка крачка и изпада в куп комични ситуации.
  5. 15:20

    Самоличността на Борн – екшън, приключенски /п/

    Мъж, страдащ от амнезия е спасен малко преди да издъхне насред океана от италиански риболовен катер. Оказва се, че по петите му са наемни убийци, а той не си спомня кой е и защо го преследват. В същото време демонстрира завидни умения и има сейф с 6 паспорта, пистолет и купища пари, които издават опасно минало и подсказват за някаква връзка с ЦРУ.
  6. 17:45

    Просто секс – комедия, романтика

    Ема и Адам (Натали Портман и Аштън Къчър) решават да започнат чисто физическа връзка без да намесват романтични чувства. Много скоро обаче двамата разбират, че поддържането на такава връзка не е толкова лесно.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Муунрейкър – екшън, приключенски, трилър

    Когато Бонд разследва отвличането на американска космическа совалка, той и красивият учен от НАСА Холи Гудхед скоро се оказват въвлечени в битка на живот и смърт срещу рекламен индустриалец, чиято ужасяваща схема може да унищожи целия човешки живот на Земята!
  9. 23:40

    Джери Магуайър – комедия, драма

    Спортният агент Джери Магуайър (Том Круз) ще трябва да разбере дали може да продължи кариерата си и в същото време да остане верен на себе си.
  10. 02:30

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 03:30

    22 куршума – драма, екшън /п/

    Три години Шарли Матей (Жан Рено) е живял спокоен живот. Но една зимна сутрин е оставен да умре с 22 куршума в тялото си. Въпреки това той оцелява, след което се впуска в издирването на Тони Закия - единствения, който би се осмелил да се опита да го убие. Закия е допуснал само една грешка: провалил се е.
  12. 05:20

    Престъпни намерения – сериал, сезон 7

    Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.