Нандиш Сидху

Нандиш Сидху

В ролята на Махиндра

Нандиш Сидху влиза в ролята на Махиндра – мъжът, който превръща Ичха и Тапася – приятелки като деца, в съперници като възрастни.

В реалния живот започва кариерата си като модел, след което прави първите си стъпки в телевизионния бизнес. Безспорно обаче, най-големият му успех идва с участието му в „Моята карма”, което го превръща в любимец на индийските момичета. Едновременно с това Нандиш ръководи и движение за борба с дрогата.

Преди да стане известен, Нандиш има амбицията да бъде военен пилот и дори учи в Кралския военен колеж. С времето обаче мечтите му се променят и се мести в Мумбай, за да учи хотелиерски мениджмънт. Професионалният му опит включва и работа в кол център, където според него значително подобрява умението си да общува. Животът обаче има други планове за него – пред медиите той признава, че винаги му е харесвало да играе и да позира пред огледалото като модел, без да подозира, че един ден това ще стане негова професия.

Нандиш е интересен и с личния си живот и най-вече с връзката си с екранната му партньорка Рашми Десаи (Тапася) - също като в сюжета на поредицата, любовта между тях не успява да намери своята щастлива развръзка. През 2001 г. Нандиш и Рашми сключват брак – любовта им обаче не трае дълго и днес двамата вече не крият, че са разделени.