За сериала

Братя - сезон 3

Историята на една от най-гледаните тв поредици през изминалата пролет намира своето естествено продължение в новия трети сезон. Главната роля в заплетения сюжет е поверена на легендата на българското кино Христо Шопов, чийто образ ще преобърне завинаги живота на останалите герои в криминалната поредица.

Третият сезон на „Братя“ обещава да зарадва зрителите с още още по-високи дози адреналин,  заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления, опасни каскади и смразяващи обрати.  Основната тема на сезона е свързана със саможертвата, а някои от героите ще влязат в жестока битка с егото си, за да осзнаят колко са готови да платят за щастието на своите близки. Какви големи изненади очакват героите, зрителите ще разберат тази есен в продължението на „Братя“ по NOVA.

Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на криминалната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте третия сезон на „Братя“ тази есен в ефира на NOVA!