ЮЛИЯН МАЛИНОВ

ЮЛИЯН МАЛИНОВ

в ролята на ВИКТОР

Виктор е завършил Художествената академия, но животът го принуждава да стане бояджия. Изплаща жилище на кредит, затова работи в бригадата на своя кум – Миро. Виктор е добър човек, с красива душа, в която се крие една малко позабравена артистичност. От много години е загърбил мечтата да стане художник, защото ежедневието го притиска и не му оставя друг избор.

По характер Виктор е миролюбив и отстъпчив, никога не би удрял по масата, за да настоява на своето. Разсеян е и често му убягват важни детайли, особено що се отнася до дома и семейството. Сякаш не е роден да се занимава с битовизми и отговорността за цялото домакинство пада върху жена му Маргарита. Двамата имат 8-годишен син Митко.

За разлика от разсеяността си вкъщи, Виктор е доста концентриран и отговорен на работното място. Приема и изпълнява задачите усърдно и гледа да си свърши ангажиментите, колкото може по-качествено. Покрай забързаното, стресиращо ежедневие Виктор е приел за даденост жена си, която е все по-недоволна и отчаяна от семейния им живот. Точно сътресението в брака отваря очите му за допуснатите грешки и го подтиква да се замисли за важни и истински неща като любовта и мечтите.