КАЛОЯН КАТИНЧАРОВ

КАЛОЯН КАТИНЧАРОВ

в ролята на ПЕТЪР

Петър е хубавец, „играч“ и силен притегателен пункт за женския интерес. Той обича живота и животът го обича. Пепи е самонадеян, напълно е наясно какво влияние има над момичетата и знае как да го използва. Досега не се е влюбвал, освен в себе си. Неговият свободен, плейбойски дух постоянно го забърква в безброй комични усложнения, но винаги знае как да излезе от ситуацията. Обича нощни заведения и хубави момичета. Прякорът му е „Доктора“, защото много добре „оперира“ с жените.

Пепи е дошъл в София да си търси късмета и да изкарва повече пари с майсторския занаят. Миро го взима в бригадата, защото вижда, че е работяга. Помага му да си стъпи на краката и го покровителства като баща.

Младият майстор все се мести от квартира на квартира, случва се да преспи дори и в служебния бус на бригадата, който кара. Но още в първия епизод изважда огромен късмет и успява да сключи сделката на живота си – да си намери дом. Условията на договора му са по-скоро странни, налага се той да заживее с баба Надежда – самотна и взискателна дама, с която изненадите никога не свършват, за разлика от търпението на Пепи.