В ролята на Обзор Иванов (Зорко)

Комедийният актьор Красимир Ранков известен с многото си роли в театъра, киното и телевизията е Обзор Иванов в  “Ние, нашите и вашите“. Зорко е стар ерген, плах и притеснителен с жените. Обикновено блокира, като види хубава жена. Не се радва, че брат му се жени, защото разваля начина им на живот, а именно да гледат мачове заедно.

За разлика от брат си Христо, който е роден около Коледа и от там идва името му, Зорко е кръстен на курорта, в който е бил заченат – Обзор. Той не харесва името си и според него то му носи лоша карма.

Зорко е стар ерген и е много притеснителен с жените. Заедно с брат си въртят семейната кръчма, известна с прословутите панирани пикантни крилца, чиято рецепта се пази в дълбока тайна от Зорко. Той е голям кулинар и работата в ресторанта му носи удоволствие. С парите, които двамата братя изкарват от семейния бизнес, подпомагат местния отбор, затова са известни като "спонсорите". Тяхната най-голяма надежда е да направят добър трансфер на футболист от "Реал-Минерал" в "Лудогорец", а и двамата се надяват това да е Мартин.

Зорко е много близък с брат си Христо и към него има бащинско отношение. Появата на Лили малко го изнервя, защото по-малкият му брат има все по-малко време за него и това понякога го кара да търси вниманието му по детински начини.