В ролята на любяща майка за Лили и дразнеща тъща за Христо - Маргарита Зографска (баба Марго)

Актрисата от пловдивския театър Величка Георгиева, която е позната и от малкия екран,  ще се превъплъти в баба Марго, която постоянно се бърка в отношенията на Лили и Христо и ще бъде причина за не един и два проблема в семейството Иванови. Залита по хазарта, където ще срещне загадъчния Константин.

Баба Марго е майка на Лили. Тя е истинска дама с осанка и благородно излъчване. Живее в съседната къща от тази на Христо и затова често гостува на младото семейство. Баба Марго е съпруга на дипломат и цял живот е обгрижвала перфектно съпруга и дъщеря си. След като той си отива, а Лили заминава в чужбина, Марго губи смисъла в живота си, но се страхува да направи голяма промяна, въпреки че осъзнава, че има нужда от нея. След връщането на Лили и внучките ѝ в България, Марго е повече от щастлива, защото отново има кого да обгрижва и това я кара да се чувства значима.

Марго е страхотен кулинар, обожава да приготвя вкусни гозби за децата и родителите им. Макар и с добри намерения, тя често не уцелва мярката. Обажда се там, където не трябва, дава излишно много съвети, с което дразни иначе добронамерения Христо.