В ролята на най-емоционалната и потайна сестра в семейството - Деспина (Деси)

Радина Боршош изгря на големия екран с ролята си в “Маймуна“ и прави дебюта си на малкия екран с “Ние, нашите и вашите“. Тя е Деспина - красива, интелигентна, влюбчива, романтична, загадъчна, с лека склонност понякога да драматизира малко повече. По-мълчалива от малката си сестра Ека.  Деси се чувства вече голяма, иска да открие себе си не като сянка на майка, а като самостоятелна млада жена.

Деси е голямата дъщеря на Лили. Те е на 17 и като всяко момиче на тази възраст основните драми в живота ѝ са свързани с любовта и промяната. Деси е много красива млада дама, влюбена в приятеля си Сакис – българско момче от Благоевград, певец в таверна в Солун. Деси не е щастлива от промените в живота си и преместването на семейството ѝ в България. Тя има склонност да обвинява майка си в егоизъм, защото я е отделила от любовта на живота ѝ. Привързана е към баща си Костас, усеща неговата липса и се гордее с постиженията му.

Като характер е по-скоро обрана и затворена. Води си таен дневник, в който описва емоциите си. Чувства се голяма и иска да живее като такава. Сигурна е, че ако се премести да живее в Солун при Сакис, ще бъде щастлива.