Откраднат живот

Димо Алексиев

Димо Алексиев

В ролята на Калин Генадиев

В "Откраднат живот” облича бялата престилка, за да влезе в ролята на Калин. Той е познат на българската публика с ролите си в Народния театър, както и с участието си в хитовите продукции "Дзифт”, "Лора от сутрин до вечер”, "Живи легенди” и редица български сериали.

Калин е от докторска фамилия, израснал е с проблемите на пациентите и лекарите и за него изборът на професия също е предначертан. Голямата му лична и професионална цел е да докаже, че е достоен за лекарската си фамилия и да израсне като професионалист извън сянката на родителите си. Чувството му за хумор и на моменти арогантно отношение го отличават в отделението. Авантюрите и големите купони са останали в миналото, след като среща Биляна – изряден анестезиолог в болницата и личност с романтични виждания за любовта.

Подреденото му съществуване и блестяща кариера обаче са подложени на изпитание с появата на д-р Александър Василев. Двамата са сред най-добрите хирурзи в болница “Свети Кирил”, а новият лекар се оказва и човекът, който ще отнеме сърцето на Биляна от Калин.  Животът на младия лекар се преобръща окончателно, когато разбира, че съдбата му е щяла да бъде друга, ако д-р Иван Генадиев не е предрешил съдбата му, разменяйки го в родилното с друго бебе. Това дете е не друг, а самият Александър Василев.

Калин открива лек за разбитото си сърце във връзката си с пиара на болницата Наталия, но смъртта на д-р Генадиев ще го изправи пред нови изпитания. Ще се справи ли младияте лекар с новите предизивкателства? Не пропускайте "Откраднат живот: Критична точка" по NOVA.