Калин Врачански

Калин Врачански

В ролята на Деян/Симо – измамник и класен ръководител

 

Изключително обаятелен и чаровен, лицето му излъчва искреност и правдивост. Приятен събеседник, разказва увлекателно и буди доверие. В действителност е умел измамник и фалшификатор, който влиза в най-разнообразни роли. Хроничен лъжец, съчиняването се е превърнало в рефлекс за него. Има таланти, които никога не е развил – рисува добре, има отлична памет, наблюдателен е и притежава око за детайла. Имитира жестомимики и акценти безупречно. Добър психолог. Хладнокръвен е и запазва спокойствие в най-напрегнати ситуации. Умее да взима моментални решения.

Привлича жените, без да полага особени усилия. Никога не е работил нормална работа с работно време. Има добра обща култура от подготовката на различните си схеми, разбира от изкуство, но същевременно не знае елементарни неща от ученическите години.

Въпреки че оцелява благодарение на лъжата, не понася фалша, претенциозността и снобизма в хората и обича да ги изобличава. Възползва се от човешката глупост и предразсъдъци. Не се обвързва, защото държи във всеки един момент да може да си тръгне и не желае нищо да го задържа на едно място. Харесва му да бъде високо ценен и обожаван. Не вярва в образованието, смята го за загуба на време. За него в живота или прецакваш другите, или си прецакан.

Калин Врачански е един от най-обичаните български актьори, познат от театъра, киното и телевизията. Сред проектите му са “Дървото на живота“, “Стъклен дом“, “Бензин“ и “Smart Коледа“.