Ина Добрева

Ина Добрева

В ролята на Невена Бакалова - учител по английски

 

Красива, облеклото й е сдържано и премерено, но винаги стилно. Сексапилът й привлича мъжете, но сериозността и интелектът й често ги плашат. Не възприема работата си като професия, а като призвание – Невена е учител в истинския, дълбок смисъл на думата, вярва в благородната си мисия. Околните или са възхитени от страстта, която влага, или се дразнят, че прекалено много “й пука“.

Когато се заеме с нещо, влага сто процента от себе си. Не обича посредствените неща, дразни се на фалша у хората. За нея честта и достойнството са най-важните човешки качества и тя се опитва да ги предаде на децата. Не уважава хората, които бягат от отговорност и се крият. В момента няма партньор в живота си, защото смята, че е по-добре да бъдеш сам, отколкото с когото и да е. Вярва в доброто у хората, в голямата любов. Склонна е към саморазрушително поведение и самообвинения.

Ина Добрева е от Варна, градът в който се снима “Господин Х и морето“. Завършила е актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов“, в класа на професор Пламен Марков. Специализирала е в консерваторията за драматично изкуство в Париж. Има награда ИКАР за поддържаща женска роля. Това е първата ѝ роля в сериал.