Евтим Милошев

Евтим Милошев

За своята 20 годишна кариера един от основателите на Dream Team Films и Dream Team Productions - Евтим Милошев, изминава пътя от репортер през редактор до сценарист и продуцент. Днес той е един от най-успешните продуценти у нас и автор на идеята за първия медицински сериал в България – хитовата продукция „Откраднат живот“. Продуцент е и на първата по рода си в българския ефир криминална драма „Дяволското гърло”.

Още като студент Евтим Милошев се явява на конкурс за предаването „Ку-ку", където през 1991 започва работа като репортер. Следват „Каналето", „Хъшове" и „Шоуто на Слави", а през 2004-а става продуцент на играта „Вот на доверие".         

След като напуска екипа на Слави Трифонов през 2007 година, заедно с Любо Нейков и Иван Спасов основават продуцентската компания Dream Team Productions, а през 2011-a заедно с тях и Габриел Георгиев и Dream Team FIlms. Оттогава екипът му работи по десетки телевизионни формати и сериали, сред които „Комиците“, „Дървото на живота“, „Сървайвър“, „Столичани в повече“, криминалната драма „Дяволското гърло” и още.