Александрия Чальовски

Александрия Чальовски

Виктория през очите на Александрия Чальовски

Вики е най-интересната роля, която съм играла до момента. Цялото й име е Виктория Хаджикосева. Героинята ми е от Пловдив и е дошла на почивка с родителите си точно в хотела, където другите две семейства имат резервация. Хаджикосеви са заможно семейство богаташи, които непрекъснато демонстрират луксозен живот, но не обръщат внимание на детето. В по-голямата част от времето дъщеря им е оставена на грижите на баба си, която я е запалила да чете книги. И явно бабата си е свършила добре работата, защото Вики е възпитано, добро, умно и общително момиче, държи се естествено и иска да се сприятели с другите деца в комплекса. Но майката и бащата не са съгласни с това, защото не желаят да се смесват с „простолюдието”.

В нейните очи родителите й понякога са много смешни и тя не разбира, защо се държат по този странен начин. Но не им се сърди, не им противоречи открито, следва ги, без да ги разбира напълно. Така че, въпреки забраните, Вики тайно се среща с детската банда. В началото някои от момчетата не искат да я допуснат в кръга на доверието, защото я подценяват. Но постепенно тя доказва, че е достатъчно смела, изобретателна и може да им помогне в трудни моменти.     

Всички качества на Вики са ми любими. Освен, че е забавна, смела и добра, много ме радва в нея и това, че се впуска в различни смешни приключения. Любопитна е, но също така е и много упорита. Когато вземе решение, никой не може да я спре, преследва целите си и не се предава. Или както казва едно от децата за нея: „Ти си скрита лимонка.” Вики си е харесала Сашко и заради него прави всичко възможно, за да бъде в групата на момчетата, въпреки протестите на някои от тях.

Всъщност тя много прилича на мен и не ми беше трудно да вляза в тази роля. Напротив - беше ми изключително приятно и забавно. Благодарна съм, че имах възможността да изиграя точно този интересен образ.