Стефан Георгиев

Стефан Георгиев

Голям Тошко през очите на Стефан Георгиев

В „All Inclusive” аз съм в ролята на големия Тошко, който е с няколко дни по-голям от  малкия Тошко. Двамата са доведени братя, от предишните бракове на родителите си и са на 10 години.

На морето Тошковците си намират нови приятели и почти забравят за електронните игри. Заедно с другите деца много се забавляват и постоянно търсят нови приключения. Беше ми наистина супер интересно да снимаме сцените с детската банда, а също така и извън снимките много се смяхме.

Най-най-любимото ми нещо в образа на големия Тошко е неговата непохватност. Той е достатъчно умен, но е по-мълчалив и несигурен. Двамата с брат му са пълни противоположности и малкият често се шегува с големия, което много дразни моя герой. Но, когато стане напечено, те винаги се обединяват и взимат общо решение, колкото и да са спорили преди това. Големият Тошко май повече се съобразява със забраните на родителите. Понякога той е гласът на разума, когато децата подготвят поредната беля.

За мен сравнително по-лесните неща за изиграване в сцените бяха всичките пакости, които правеха нашите герои от детската група. По-лесно се получава, когато в някоя ситуация можеш да играеш себе си или нещо, което вече ти се е случвало. Трудните за мен сцени бяха най-вече тези, в които харесваш някого.

Общото между мен и моя герой е, че двамата имаме почти еднакъв характер, с малки изключения. Дадох за него всичко, което мога да дам от себе си по време на снимките и ми беше много приятно.