Откраднат живот

Любомира Башева

Любомира Башева

В ролята на д-р Нора Чилингирова

За ролята си в „Откраднат живот” Любимира споделя, че е голямо предизвикателство.

„В края на юни бях в Рим на кино фестивал с филма на Мариан Вълев - „Лошо момиче”, където се засякох с Евтим Милошев, който представяше „Дяволското гърло”. Той беше впечатлен от ролята ми във филма и ми предложи да участвам в „Откраднат живот. Кръвни връзки”. Когато разбрах, че става дума за лекарка, която е на 28-29 години, не бях много уверена, че ще се справя, защото изглеждам  значително по-млада. Но Евтим Милошев ми помогна да се справя с притесненията си. В началото се чувствах все едно за първи път попадам на снимачна площадка, даже звукарите ми преместиха микрофона, че сърцето ми биеше жестоко”, разказва изгряващата звезда.

„Ежедневието на един лекар няма нищо общо с моето. Медицинската терминология успявам да я науча за сцената и след 10 минути вече нищо не помня. Въпреки това се интересувам и постоянно питам консултантите, за да се държа напълно достоверно в ролята си”, споделя изгряващата звезда.

„В края на юни бях в Рим на кино фестивал  с филма  на Мариан Вълев - „Лошо момиче”, и там се засякох с Евтим Милошев, който представяше „Дяволското гърло”. Той беше впечатлен от ролята ми във филма и ми предложи да участвам в „Откраднат живот. Кръвни връзки”. Като разбрах, че става дума за лекарка, която е на 28-29 години, не бях много уверена, че ще се справя, защото изглеждам  значително по-млада. Но Евтим Милошев ми помогна да се справя с притесненията си. В началото се чувствах все едно за първи път попадам на снимачна площадка, даже звукарите ми преместиха микрофона, че сърцето ми биеше жестоко”, разказва изгряващата звезда.