Христина Джурова

Христина Джурова

В ролята на Лина – Хостеса в агенцията на Лора, част от престъпната схема на Денис Топал

Лина е красиво момиче, което работи като хостеса в ивент агенцията на Лора и Ива. Тя е харизматична, пряма, оправна, организирана, нахакана и амбициозна, има силен дух, не се предава лесно.

Наясно е, че впечатлява мъжете не само с красота, но с чар и самочувствие. Знае какво иска и как да го постигне. Не обича да работи за лудо, иска с малко и точни усилия да изкарва достатъчно средства, за да си позволи по-луксозен живот. Определено е материалистка, обича шопинга, красивите дрехи и бижута. Така попада в кръга на бизнесмена Денис Топал, от когото е омагьосана, защото за нея той е идеалният мъж – влиятелен, умен, галантен, с чувство за хумор и… богат. С чара си Денис я манипулира и подхлъзва да влезе в схемата за изнудване на заможни хора – политици и бизнесмени.

Лина с неохота му угажда, но когато усеща, че той само я използва, вече е късно – влюбена е. До последно се надява, че Денис постепенно ще се влюби, но се отрезвява в момента, в който ѝ става ясно, че той е безскрупулен престъпник, ползващ всички наоколо като пионки в своя зловещ план. Лина се опитва да спаси живота си и да накаже Топал, като минава от другата страна – става агент на ГДБОП, от където получава специални задачи, за да помогне на разследването срещу бизнесмена.

Лина показва смелост в шпионажа и рискува живота си, за да излезе от престъпните среди.