За сериала

Вторият сезон на „All Inclusive” обещава поредната луда ваканция за семействата Сиромашки и Чобанови. След незабравимите морски приключения, любимите герои от сериала се отправят на пътешествие в планината, което ще бъде заредено с много смях, незабравими емоции, приключения и пленяващи гледки от Родопите. Към добре познатите две фамилии ще се присъедини и трето, не по-малко щуро и забавно – семейство Хаджикосеви. Сред изненадите във втори сезон е и участието на любимия на поколения българи актьор – Антон Радичев, който играе съществена роля в сериала, написана специално за него.  

Докато в първи сезон водеща тема е застрояването по морето и еко каузата, вторият има за мисия да припомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването не само на нейната красива природа, но и на културно-историческите богатства, с които всички ние се гордеем.

Тръгвайки по стъпките на траките, в търсене на тяхното мистично съкровище, заровено в района преди векове, Христо ще се забърка в какви ли не приключения, но накрая ще намери нещо още по-старо и ценно. Истината за щастието.

Не пропускайте новия сериал All Inclusive - от септември по NOVA.