За сериала

„Алея на славата“ е първият български сериал, в който кулинарната тема е основен фон на една изпепеляваща любов, компромиси, амбиция, поколенчески различия, конкуренция, криминални сюжети, приятелство и предателство.

Той ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Силният сценарий ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание - и всичко това през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

Режисьор на „Алея на славата“ е Виктор Чучков, сценарият е дело на Борислав Захариев и неговия екип от утвърдени сценаристи, а продуцент е Светлин Нейнски. Сериалът ще покаже едни от най-талантливите актьори в България. Ролите са поверени както на опитни имена, така и на млади, но изключително талантливи артисти, които влизат изключително добре в образите на героите си. Освен Деян Донков, Радина Боршош и Мак Маринова, в новата драматична поредица зрителите ще видят и Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цецо Алексиев, Константин Еленков, Радина Кърджилова, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Васил Витанов и други.