Сезон 4

Четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот“ предлага на зрителите още по-разтърсваща фабула, свързана с нови герои в екипа на болница "Св. Кирил". В болница “Св. Кирил” ще настъпи истинска битка за мястото на проф. Генадиев“, разкрива главният сценарист на сериала – Христина Апостолова, загатвайки развитието на основни сюжетни линии след смъртта на ключовия герой. Именно появата на нов директор ще промени напълно ситуацията в болницата. Неговото име е доц. Виктор Банков, а ролята му се изпълнява от известния български актьор Юлиан Вергов.

Една от големите новини за феновете на сериала ще бъде завръщането на Алек Алексиев в ролята на д-р Василев, който отново ще се присъедини към екипа на МБАЛ “Св. Кирил“. 

“Най-после ще заживеем като нормално семейство. Това, че сме представители на две различни поколения ще даде отражение и ще предизвика нови сътресения“, разказват Ралица Паскалева и Емил Марков, които ще влязат отново в обувките на д-р Стилянова и доц. Захариев.

Първият снимачен ден от новия сезон започна с друга любима екранна двойка в лицето на актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Каква ще бъде тяхната роля в сезона и какви изпитания ги очакват – предстои да разберем съвсем скоро.

“Откраднат живот: Чуждо тяло“: Сезон 4 по NOVA