Сезон 5

“Критична точка” е името на пети сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот". Новите епизоди на поредицата ще стартират в ефира на NOVA на 27 февруари в 20.00 ч. Със своите 4 сезона и 190 епизода, силния си сюжет, изпълнен с драматични обрати и емоционални моменти,  и изключителния каст сериалът се превърна в една от най-обичаните родни продукции през последните години. Новият сезон няма да изневери на традицията и обещава още по-интересни сюжетни завръзки.

"Критична точка е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон зрителите ще проследят не само екстремни ситуации в лекарската професия, но и критични моменти в любовта и личния живот на героите", разказва продуцентът Евтим Милошев.

"Откраднат живот: Критична точка" ще продължи историята на някои от любимите персонажи, но ще представи и нови лица, сред които звездата на успешния български филм "Вездесъщият" – Велислав Павлов  и младият обещаващ актьор Димитър Захариев.

Житейски предизвикателства, сложни медицински казуси, неочаквани събития в личния и професионален живот ще бъдат част от ежедневието на екипа на болницата, част от който са д-р Стилянова, доц. Захариев, д-р Хинова и доц. Мазов, сестра Жекова и много други от обичаните лекари.

“Откраднат живот: Критична точка“: Пети сезон по NOVA