Сезон 6

Най-успешният български медицински сериал “Откраднат живот“ ще се завърне тази есен с любимите герои и нови попълнения на звездния каст в своя шести сезон като Владо Пенев, Ани Пападопулу, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, който отново ще прекрачи прага на МБАЛ "Св. Кирил" в образа на доцент Банков.

Със своите 5 сезона и рекордния брой от 243 заснети и излъчени епизоди за толкова кратък интервал от време, “Откраднат живот” се превръща в една от най-харесваните родни продукции през последните години. Над 8 700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници са в основата на хитовия български сериал. Силният сюжет, въздействащият сценарий и изключителният актьорски състав стоят зад успеха на сериала, който връща доверието на българската публика в качествените родни продукции и печели признанието на феновете. Новите епизоди няма да изневерят на традицията и обещават още по-интересни сюжетни завръзки, за които говори и името на шести сезон на популярната поредица – “Анатомия на гнева”.

Не пропускайте продължението на историята на любимите герои и промените, които вещаят новите персонажи в предстоящия шести сезон "Откраднат живот: Анатомия на гнева" 11 септември, 20.00 ч. по NOVA.