Иво Аръков

Иво Аръков

Влюбеният Иво Аръков

„Хората ме познават от киното и театъра. Моят филмов дебют е във филма „Кецове”. Не мога да определя дали съм секс символ. За някои съм, за други може да не съм. Благодаря за тези, които ме мислят за такъв, на другите - съжалявам", казва Иво Аръков. Категоричен е, че всичко, което е постигнал, е със собствен труд.

Според него всеки човек има талант. Характерът е онзи двигател, който трябва да го развие, или да го унищожи. „Най-хубавото усещане, което човек може да изпита през живота си, е когато сам изгради нещо”, казва той. И добавя: „Моето желание е всеки да живее хубав живот, да има всичко, от което има нужда, да е щастлив и в синхрон с природата”.

„Ако в Къщата се появи такава девойка, която в такъв емоционален момент от моя живот успее наистина да го преобърне, може да се влюбя в нея. Влюбеният Иво действа много безразсъдно, прави много глупости, понякога пее, свири на китара до късно вечер, може би към четири, пътува хиляди километри и е изключително глупав и безразсъден. Харесвам жени с осанка и поглед. С думи, с които да ме впечатли, да може да направи смислено изречение - може би това е главното”.

Иво Аръков признава, че е мотивиран и иска да стигне до края на шоуто.