Димитър Ковачев-Фънки

Димитър Ковачев-Фънки

Рокаджията обещава да критикува и да не изневерява на себе си по време на шоуто

 

Непокорното момче на българската рок музика Димитър Ковачев-Фънки се присъединява към журито на „Като две капки вода“. Рокаджията, който остава неподражаем в откровеното си поведение на съдия в познати музикални формати, ще застане до Магърдич Халваджиян и Хилда Казасян в третия сезон на шоуто.

„Ако до момента съм оценявал хора, които могат да пеят, тук много от тях няма да бъдат изпълнители! Успехът се крие в дегизирането, артистичното поведение и, разбира се - шоуто. Смятам отново да остана верен на себе си и да казвам това, което мисля. Ще стане купон“, добавя музикантът, който е и собственик на „София Мюзик Ентърпрайзис“.

Макар и само за една вечер, Фънки вече е влизал в ролята на жури на „Като две капки вода“ по време на втори сезон. „Трябваше някой да смени Юлиян Константинов, който беше със сериозна травма по това време. Поканихме Фънки, който внесе тотално друг поглед в журито, затова и смятам, че в неговата компания ни очакват интересни и даже непредвидени моменти“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.