Кали

Кали

Певицата, която не плаща данък обществено мнение

Истинското име на поп-фолк певицата Кали е Галина Иванова. Произлиза от бедно работническо семейство. „Имам богата колекция от дипломи: джаз пеене, манекенство, испански език, английски език, шофьорство, стругарство, заварчик, технолог на цветни метали, бакалавър философия, магистър по трудово организационна психология - 10, аз съм един образован човек”, разказва тя. И добавя: „За първи път се качих на голяма сцена - платформа от трактор, когато бях на пет години и от тогава до днес не мога да се запра. 4:4:2 е песента, която ме направи популярна извън територията на София, защото до тогава бях известна като лудата Галя. Паля много бързо, като спортен автомобил съм, от италианските”.

„Освен с музиката си съм известна с това, че избирайки да бъда щастлива, водя живот, който за по-голямата част от клишираното ни общество изглежда скандален, но аз не плащам данък обществено мнение. Колко много жени в България има с по две деца от двама мъже?! И какво страх ви е да продължите нататък, намерихте принца? За мен не беше така, затова продължих нататък. Искам да ви кажа, че ако не съм щастлива, продължавам нататък. Вкъщи с три момчета на три различни възрасти мога да го нарека не дом, а психодиспансер”, признава тя.

Затова по думите й влизането във VIP Brother по някакъв начин ще асоциира с атмосферата вкъщи, „защото се предполага, че ще има много хора и сблъсък на характери. Това, което не понасям у хората, е лъжата, мразя страхливците и хора-мишки. Най-много се страхувам, ако спечеля този формат, момента, в който оставаш сам в Къщата. Много е страшен, гаден, единственото, което те радва е, ако нещо те чака отвън, нещо като три деца”.