Любов по ноти

3 март, петък, 12.30 ч.

За предаването

Любов по ноти

Любов по ноти

Концерт-спектакъл 

Водещ: Атанас Стоянов (Наско)

На 3 март от 12.30 ч. в ефира на NOVA едни от най-големите любимци на българската публика стават част от музикално-артистичното шоу „Любов по ноти“. 

Част от събитието под мотото „Мир и любов“ е Веселин Маринов, а на сцената ще прозвучат хитове като „Горчиво вино“, „За теб, Българийо“ и други. Компания на известния български изпълнител ще направи бургаската легенда Тони Димитрова. Зрителите на NOVA ще чуят едни от най популярните й хитове, но и съвсем нови песни.
В спектакъла „Любов по ноти“ ще видят още братя Аргирови. Гранд дамата на родната музика – Йорданка Христова, ще изпълни някои от златните си хитове, като няма да пропусне да представи и част от новите попълнения в репертоара си. 
Звездното музикално семейство – Силвия и Теди Кацарови са другите имена, които ще зарадват публиката. Празникът няма да бъде същият без народна музика и една от големите звезди във фолклорната ни музика - „жената-глас“  Нелина, която също се присъедини към концерта с най-новата си песен, а също така и с образци от народното творчество. 
Освен едни от най-обичаните български певци, част от спектакъла са и актьорите Виктор Калев, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. А Нели Петкова зрителите ще видят и като дуетна половинка на Виктор Калев.

„Любов по ноти“: Гледайте на 3 март, петък, 12.30 ч. по NOVA