Великденски изненади в ефира на NOVA

14-17 април, петък - понеделник

За предаването

Великденски изненади в ефира на NOVA

По време на великденските празници новините и актуалните предавания на NOVA ще представят на зрителите много интересни теми, вдъхновяващи истории и ексклузивни гости.

На Разпети петък от 12.30 ч. зрителите на NOVA ще се насладят на музиката на едни от най-любимите български изпълнители с празничния концерт „Обич и песен“. Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Роси Кирилова, Нелина, Теди Кацарова и Ева Найденова от „Тоника“. Към тях на сцената се присъединят и Росица Борджиева, Елвира Георгиева, дует ШИК, Тоника СВ, Ивайло Гюров, братя Аргирови, Мая Нешкова и редица други обичани изпълнители ще изпълнят своите златни хитове, но и някои от най-новите им песни.

Съботната програма на NOVA ще поднесе приятна изненада на зрителите с филмовата премиера с участието на Дуейн Джонсън-Скалата „Джуманджи: Следващо ниво“ от 20.00 ч. по NOVA. Приключенската екшън-комедия ще пренесе зрителите в света на бандата тийнейджъри Бетани, Марта и Антъни, известен още като "Фридж". Когато разбират, че Спенсър се е върнал сам в играта, те решават да отидат да го спасят. Веднъж в Джуманджи, те откриват, че нищо не е такова, каквото са очаквали да бъде.

На Възкресение Христово от 14.15 ч. предстои още едно незабравимо филмово приключение с премиерния романтичен филм „Великден под прикритие“ Лентата разказва за Ерин, която е маркетинг директор в семейния завод за шоколад. За да разбере защо продажбите са намалели, тя се включва под прикритие в производствения процес. По време на мисията си се запознава с привлекателния шоколатиер Брайън, който й разкрива неподозирана тайна. Докато е в новата си роля, Ерин бива очарована от свежите идеи на Брайън за възраждане на емблематичното шоколадово яйце на семейната марка…

Празничната програма продължава в понеделник, 17 април с много хубава музика и любими лица от екрана. В 12.30 ч. зрителите ще се насладят на бляскавото шоу и двойния юбилеен концерт на дует „Ритон“ – 45 години „Ритон“.
Най-успешният ни дует прави своето поредно потвърждение от сцената, че когато любовта в живота е толкова силна, неминуемо се пренася и в творчеството. Катя и Здравко поднасят своя скъп музикален подарък към публиката с голяма доза креативност и изискан блясък. 

Не пропускайте празничната великденска програма на NOVA.