Алекс Раева и Рафи Бохосян

Не пропускайте най-новия телевизионен тандем в “Bake Off: най-сладкото състезание” по NOVA

 

Обичаните Алекс Раева и Рафи Бохосян са най-новата екранна двойка в българския телевизионен ефир. Двамата ще влизат в ролята на водещи на “Bake Off: най-сладкото състезание”. Премиерният за България формат е едно от новите предавания на NOVA във втората част от иновативния сезон „2 в 1", с който медията затвърждава лидерската си позиция и предлага напълно нова за българския пазар програмна схема.

Задачата на Алекс и Рафи като водещи на “Bake Off: най-сладкото състезание” ще бъде да потопят зрителите в несравнимо позитивната атмосфера на предаването и да ги преведат през предизвикателствата, пред които ще се изправят 12 талантливи любители сладкари и пекари.

“Може би идва от захарта, но най-важното за това шоу е, че е изключително позитивно. Има я и конкуренцията,  но позитивното отношение между участници, жури, водещи, това е, което го отличава” – споделя Алекс. За Рафи, това е дебют като водещ и разчита много на подкрепата на Алекс, а според нея естественото му поведение и изключителен усет му помагат много във всяко едно начинание.

Не пропускайте най-новия телевизионен тандем в “Bake Off: най-сладкото състезание” по NOVA.