Станислава Армутлиева - Саня

Станислава Армутлиева - Саня

Тя добре познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти

Към новите лица екипът решава, че трябва да има един специалист, който познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти. В продължение на над 20 години Станислава Армутлиева е начело на една от най-големите и проспериращи музикални компании в България – “Вирджиния Рекърдс". В каталога й влизат стотици звукозаписи и видео клипове на български изпълнители.

Дългогодишният опит на Саня в музикалния бизнес й помага да различи безпогрешно талантите, които притежават X Factor, както и да осигури силен старт и развитие на кариерата им. Сред продуцираните от “Вирджиния Рекърдс" артисти в момента са финалистът в X Factor Кристиан Костов, класирал България на безпрецедентното второ място в Евровизия 2017, поп сензацията DARA, победителката в четвъртия сезон на формата Християна Лоизу, финалистката от X Factor и победител в “Като две капки вода” Михаела Маринова, тийн идолите Пламен и Иво, един от безспорните фаворити на публиката от Сезон 3 – Невена Пейкова, както и култовото хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’.

Сериозна роля за професионалния поглед на Саня Армутлиева оказва както партньорството й с екипа на Саймън Кауъл и неговата компания SyCo, така и съвместната й работа през годините с титаните в звукозаписната индустрия Sony Music, Univеrsal Music и EMI.

В новoто издание на шоуто Саня ще търси на първо място хора, които да искат да тръгнат по пътя на музиката повече от всичко; хора, в които характерът и отношението имат надмощие дори над таланта. “Сетивата ми ще са отворени за всеки надарен с артистизъм размирник, който може чрез музиката да забие трън в сърцето на публиката, за всеки, в чието изпълнение има душа, а не съвършенство“ – именно тази комбинация от качества ще бъде водеща за бъдещия съдия и ментор в четвърти сезон на X Factor.