Криско

Криско

Хип-хоп идолът Криско ще се включи в избора на таланти в музикално шоу №1

Най-успешният хип-хоп изпълнител в България – Криско, ще заеме отново едно от съдийските места в музикално шоу №1 в света – X Factor.  

Кристиан Талев (Криско) прави първите си стъпки в музиката още в ранна детска възраст. През 2005 г. започва да пише своите песни, а малко по-късно вече работи с Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Миро, Deep Zone, Ангел и Мойсей, Любо, Дивна, "Конкурент" и други утвърдили се на българската сцена имена. Под шапката на лейбъла Krisko Beats излизат култовите парчета "Почивни дни", "Било кво‘т било" и "Не дължа нищо". През 2014 г. Криско и Мария Илиева създават своя общ проект - "Видимо доволни", който се превръща в тотален хит с над 20 000 000 гледания в онлайн пространството.

През 2015 г. R&B звездата представи на публиката друга страна на своя артистичен потенциал, влизайки в образите на световни изпълнители по време на "Катро две капки вода". С идването на лятото на 2016-а се появиха и два сингъла с различно звучене – "Дали това любов е" и #OET. През есента Криско обяви и създаването на продуцентската компания  Adamand Record съвместно с режисьора Кирил Киров-Кико. Добрата новина беше последвана от представянето на първия сингъл на Tita – VooDoo Kukla, който даде летящ старт на младата звезда от X Factor 2014.

До момента продукцията на Криско се отличава с над 400 000 000 онлайн гледания, което го превръща в най-популярния хип-хоп изпълнител в България.

Наред с таланта и харизмата, Криско поставя старанието и дисциплината, които са гаранция за добре свършена работа. За него спешният артист е този, който притежава уникалност в музикалния стил и излъчването си. Да бъдеш уникален, означава да притежаваш X Factor!