Мария Игнатова

Мария Игнатова

Тя е едно от най-чаровните и обичани лица от малкия екран. Първата жена водеща на "Господари на ефира", един от най-ярките образи в комедийното шоу "Пълна лудница", водеща на редица телевизионни формати – в каквато и роля да я видим, тя печели публиката със своя професионализъм и неподправеност.

Мария Игнатова е завършила телевизионна журналистика в Амстердам. Търсещият й характер я отвежда както при музиката, където има записани три песни: "Не ме търси", "Искаш" и дуетното и изпълнение със Стратия - "Невъзможно", така и при киното, където има участия във филмите "Риба чук" и "Икона".

Най-голямата й страст обаче безспорно си остава телевизията. Тя винаги е била най-чаровната екранна половинка в "Господари на ефира", запомнящи са и "налудничавите" ѝ превъплъщения в "Пълна лудница", където сме я виждали в множество комедийни роли.

За първи път не в ролята на водещ, а като участник зрителите я видяха в шоуто "Като две капки вода", където Мария "влезе в кожата" на различни световни изпълнители и за пореден път затвърди артистичния си талант.