Василена Деспотова

Василена Деспотова

 

Василена Деспотова се занимава с онлайн продажба на дрехи през собствен електронен магазин. Модата е нейна страст, която решава да превърне и в професия, което я прави много щастлива. Тя е много активен човек и в свободното си време обича да се разхожда в планината и да тренира различни спортове, когато времето го позволява. Фитнесът обаче е част от програмата й за деня целогодишно. Спортът я кара да се чувства жива и винаги я разведрява.

Самотата обаче се е превърнала в част от живота на Василена. Чувства се сякаш вече ѝ е трудно да намери правилния човек за себе си и това я притеснява. Има дъщеря на пет години от предишна връзка с мъж, с когото се разделят преди няколко години. Раждането на детето ѝ е най-щастливият момент в живота ѝ. Отглежда я сама и е изключително важно човекът до нея да се разбира с дъщеря ѝ и да иска да бъде до тях с в пътя им занапред.

“Имам нужда да мога да разчитам на някого, да знам, че ще бъде до мен и ще е честен - не съм попадала на такъв мъж досега”, споделя Василена и е убедена, че ще се появи някой, който си струва усилията. Надява се, че специалистите ще ѝ помогнат да го открие в “Женени от пръв поглед”.