Мерал Асанов

Мерал Асанов

 

Мерал Асанов споделя, че още от малък обича да е център на внимание и винаги се старае да се конкурира с по-големите. Бързите коли са негова страст и обожава да кара в свободното си време. Занимава с парични преводи, но преди това е сменил доста интересни професии. Дълги години се е занимавал с туристическа дейност, работил е в едни от най-големите хотели по света.

Амбицията му да се развива професионално го лишава от личен живот. Въпреки че е напълно самостоятелен от малък, за Мерал семейството играе изключително важна роля във формирането на личността му. Израснал е в много задружна и патриархална фамилия. Родителите му винаги са били заедно във всичко. Преди три години е загубил баща си, което го кара да се замисли, че вече е време да създаде собствено семейство.

“Моето момиче трябва да бъде усмихнато за света, а в душата си да носи детското и пролетта. Изключително важно е да има собствена кариера. Не искам вече да бъда сам, време е до мен да застане едно нежно цвете”, споделя Мерал. Вярва, че специалистите ще му помогнат да открие своята половинка в “Женени от пръв поглед”.