Никифор Гергов

Никифор Гергов

 

Никифор Гергов се занимава с организацията на внос и износ на стоки на летище София. Работи много, а в свободното си време обожава да ходи на театър, да прекарва забавни вечери с приятели и да спортува. Обича движението и това, че спортът му помага да разпуска и да се чувства активен. Опитва се да го прави възможно най-често.

Друг път обаче предпочита да си почива в уюта на дома си. За него е важно домът му да е винаги подреден и изряден и той се грижи с много любов за него. От една година насам, обаче, му се налага да прави това сам. Тогава приключва последната му връзка. След раздялата у Никифор се засилва чувството, че най-важното нещо между двама души е да си имат доверие и да знаят какви са приоритетите им, за да могат да вървят напред рамо до рамо.

“Винаги съм честен с хората, на които държа. Искам и човекът, с когото ще бъда, да може да е отворен към мен и да бъде искрен, особено за нещата, които трябва да решаваме заедно – като семейство”, разкрива Никифор. Вярва в съдбата и е сигурен, че моментът, в който ще открие своята сродна душа, е пред него.