Георги Симеонов

Георги Симеонов

Георги е една от новите звезди, която ще изгрее в уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“. Музикантът от Пловдив спечели специалната комисия на кастинга, жонглирайки великолепно с образите на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън.

„През годините приятелите ми са ми казвали, че се справям доста добре с имитацията. Аз нямам това самочувствие, но реших да пробвам. За мен това е едно от най-хубавите предавания в българския ефир. И какво по-хубаво от това да имитираш твой любим артист. За кастинга записах образите на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън”

„Вокално мисля, че бих се справил с доста образи, но самата имитация на личност е поведение, маниери, така че всеки един образ би бил много труден. Аз винаги съм пял, започнах още от детската градина. После продължих с пиано. А след това се записах в хора на българските момчета, където пях до тийнейджър. И това ми даде много голям старт и ме научи на красива музика. После продължих с 032, а след това започнах солова кариера. Миналата година стигнах и до Евровизия, което беше едно от най-красивите неща, които са ми се случвали на музикалната сцена”, споделя Георги.