Водещи

Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева са водещите на танцувалното шоу Dancing Stars 2014. Двамата се срещат за първи път на сцената и обещават да се забавляват с танцувалните двойки. 

„Поемам отговорността да бъда водещ – това е ролята с най-голяма тежест в шоуто. Изключително много ще се старая, като текстът ще бъде само провокацията, която ще ме кара да изляза извън рамката“ – с тези думи Калин коментира новото си амплоа в Dancing Stars. Той съветва колегите си от журито, част от което беше в миналия сезон, да се съобразяват със себе си, да не бързат и да създават неповторимата атмосфера в танцувалното шоу.

С типичното си чувство за хумор Калин Сърменов обяснява, че танците му са специфични – необходимо му е много пространство заради специфичните фигури, които изпълнява. Алекс от своя страна признава, че обожава танците, като дори обмисля да започне да тренира – за удоволствие, тонус и забавление. Тя припомня и ча-ча-ча изпълнението си от миналата година, когато въпреки актьорския си опит е изпитала сериозно притеснение на сцена.

„Разбирам колко труд трябва, за да изпълниш красиво един танц. Имах три дни, за да науча стъпките и повярвайте ми - никак не е лесно“. Красота, танци, силен сезон и интересни участници – това обещава водещата на Dancing Stars 2014 по Нова.

Към Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов се присъединява и чаровната Маги Желязкова като ко-водеща на Dancing Stars. Нейната ролята е да проследява емоциите и настроението на участниците, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения, преди да излязат на сцената. Благодарение на Маги за първи път в ефир зрителите стават свидетели как гримьорите поставят финални щрихи – грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на дансинга. Не пропускайте възможността да надникнете зад кулисите на Dancing Stars 2014.