ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КАСТИНГ ЗА ОСМИ СЕЗОН НА ТВ ПРЕДАВАНЕТО „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“

 

  1. Определения:

 

Навсякъде в Общите условия дефинираните в този член думи и изрази ще имат следното значение:

 

Телевизия“ е „Нова Броудкастинг Груп“ ЕООД, ЕИК 205738443, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Христофор Колумб“ № 41, ет. 6;

 

Продуцент“ е „Глобал Филмс“ ООД, ЕИК 130921634, със седалище и адрес на управление София, бул. „Никола Й. Вапцаров” № 51 А, ет. 2;

 

Кандидат“ е всяко лице, което е попълнило успешно регистрационната форма за участие в Кастинга, достъпна на www.nova.bg/kapki;

 

Кастинг“ е кастинг за осми сезон на телевизионното предаване „Като две капки вода“;

 

Етап на селекция“ е първият етап от Кастинга;

 

  1. Правила за участие в Кастинга:

 

Заявление за участие в Кастинга могат да се подават на онлайн адрес www.nova.bg/kapki. За целта всеки Кандидат следва да попълни нарочна регистрационна форма, като посочи своите три имена, телефонен номер и имейл за контакт, както и да качи едно или повече видеа, в които съответният Кандидат представя своите музикални умения. Всеки Кандидат следва да е на възраст над 18 години за да бъде допуснат за участие в Кастинга. Телевизията и Продуцентът не носят отговорност при каквато и да е невярна информация, предоставена от страна на Кандидат в Кастинга.

Всяко видео следва да отговаря на техническите изисквания, посочени в самата регистрационна форма. Качените видеа следва да съдържат единствено музикални изпълнения. С качването на едно или няколко видеа Кандидатът декларира и гарантира, че е единствен притежател на всички права (включително и авторски права) за съответното видео или видеа. В случай че качено видео или видеа съдържат лични изображения на лица различни от Кандидата, то съответният Кандидат, качил видеото или видеата, е единствен отговорен за законосъобразното включване на личните им изображения в тях, като в този случай Телевизията и Продуцентът не носят каквато и да било отговорност.

С изпълнението на всички условия за регистриране за участие в Кастинга Кандидатът изразява съгласието си предоставените от негова страна видео или видеа да бъдат излъчени в телевизионни програми част от програмата на Телевизията, както и да бъдат публикувани в страниците от социалните мрежи, собственост на Телевизията. Въпросното излъчване и/или публикуване ще бъде осъществено единствено във връзка с участието на конкретния Кандидат в Кастинга.

 

 

  1. Етапи на Кастинга:

 

1. Етапът на селекция е първият етап от Кастинга, при който Телевизията и Продуцентът правят подбор от всички, регистрирали се за участие в Кастинга, като избират колко и кои Кандидати да продължат към следващите етапи.

 

2. Следващите етапи на Кастинга, както и спецификите на всеки от етапите ще бъдат комуникирани на избраните за всеки от тях Кандидати своевременно след избора им. Всеки от следващите етапи на Кастинга може да включва, без изброяването да е изчерпателно, участие в някое от телевизионните предавания част от програмата на Нова телевизия, участие в допълнителни прослушвания пред нарочно избрана комисия и др.

 

С попълването на регистрационната форма всички Кандидати декларират, че са запознати с Общите условия и се кандидатират за Етапа на селекция. Попълнената регистрационна форма не дава гаранция, че Кандидат ще бъде избран за последващи етапи на Кастинга, както и че ще бъде избран за Кандидат в осмия сезон на телевизионното предаване „Като две капки вода“.