За шоуто

Уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA на 24 февруари 2020 г. 

За пореден път суперхитът в българския телевизионен ефир ще впечатли с въздействащи превъплъщения, силни дуети, специални сценични ефекти и вдъхновяваща хореография.

Предаването, което в продължение на седем издания предизвика популярни личности да влязат в неподозирани за тях образи на български и световноизвестни изпълнители, отново изненада зрителите. За осмия сезон екипът предостави възможност на всеки, който вярва в артистичния си потенциал, да се яви на кастинг и да представи своя имитация, а зрителите избраха първите двама сред участниците в новия сезон на шоуто чрез онлайн гласуване.

През изминалите седем звездни сезона на предаването зрителите на NOVA станаха свидетели на превъплъщенията на 56-ма участници. Сред победителите в шоуто се нареждат Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев.

В предходния сезон артистичността на Стефан Илчев спечели сърцата на публиката, а зрителите на NOVA имаха възможността да гледат още възхитителните артистични превъплъщения на Мария Илиева, Петя Буюклиева, Тита, Деси Добрева, Папи Ханс, Дичо и Милко Калайджиев.

Предстои да разберем кои ще са останалите претенденти за най-добър имитатор, чиито изпълнения ще завладеят за осми път телевизионния ефир.

Не пропускайте новия осми сезон на “Като две капки вода“ – от 24 февруари само по NOVA.