Водещи

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са водещите на Big Brother All Stars 2014. Ники Кънчев води двата лайф епизода на предаването, а Алекс превежда зрителите през перипетиите в Къщата три пъти седмично в дейли епизодите.

След изключително успешния сезон на VIP Brother „Образцов дом” 2014, за Ники Кънчев това е 11-и сезон като водещ на риалити формата. „За мен воденето на Big Brother е истинско удоволствие. Няма по-голямо предизвикателство от това да разговаряш едновременно с много и различни събеседници, с които накрая трябва да очертаете мини карта на България, където всички процеси в обществото се виждат като на длан. Аз не съм водещ - водещият е Зрителят”, коментира Ники.

За Алекс това е четвърти сезон като водеща на шоуто. „Моята роля е малко по-различна и отговаря на профила ми на актриса. Аз съм Разказвача и превеждам зрителя през случващото се в Къщата, като му помагам да проследи историята. Защото Big Brother е своеобразен сериал, в който характерите на героите и отношенията помежду им са най-интересното и важното, което си заслужава да се види”, казва Алекс.