Водещ


Една от най-чаровните дами в българския ефир Евелина Павлова е водещата на „Женени от пръв поглед”. „Моята роля е на човека, който стиска палци”, определя тя ролята си на водеща в социалния експеримент в ефира на Нова.

„Изненадана съм, че толкова кадърни, красиви и общителни млади хора избират този метод за намиране на половинка. Аз съм романтичка по душа, вярвам в принца на белия кон и за мой късмет го срещнах в точното време. Щом хората са избрали алтернатива, за да срещнат техния принц или принцеса, значи животът вече е малко по-различен. Но аз одобрявам и научния подход и ще се радвам да се получи, защото в крайна сметка целта е една – дълга и щастлива връзка”, коментира тя. 

Зрителите познават Евелина Павлова от малкия екран, след като в продължение на няколко сезона беше водеща на предаването „Аз обичам България” по Нова. Сега е отдадена на най-важната професия за всяка жена - майчинството. 

„Евелина е перфектната водеща за това предаване. Тя е позитивна, държи на семейните ценности, истински заинтригувана е от социалния експеримент и влага в него лично отношение” – коментира избора на водещата продуцентът Витомир Саръиванов.

Евелина Павлова признава, че в първия момент била със смесени чувства относно експеримента, но след като научила всички детайли, била сигурна, че това е нещо уникално и иска да бъде част от него. „В минутата, в която ги видях, разбрах, че става дума за нещо напълно различно. Това трябва да се види. Емоциите и вълненията на тези хора са толкова интригуващи, имаш чувството, че и ти си на път да застанеш пред олтара с непознат”.