За предаването

Чия корона тежи повече – на кралицата на красотата или на обикновеното момиче? Този въпрос задава най-новото предаване в ефира на NOVA „Мис Пепеляшка”. В него обикновено момиче напуска живота на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а кралица на красотата се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице с една сурова и напълно непозната действителност.  

На малкия екран оживява сюжетът за бедното момиче, получило шанса да промени съдбата си – една обикновена жена се разделя със селото, за да посрещне най-вълнуващата промяна. Тя разменя мястото си с истинска кралица на красотата и заживява в нейните обувки – разделя се със скромния си дом, за да прекрачи прага на луксозна къща, заменя обикновени дрехи със скъпи тоалети, изпитва удоволствията в живота на богатите, за които никога не се е осмелявала да мечтае. Неочакваната промяна обаче носи със себе си и не малко предизвикателства. Главната героиня трябва да покаже, че може да се справи както с лъскавата страна на охолния живот, така и с другата страна на монетата – задълженията и отговорностите на една звезда.

„Мис Пепеляшка” провокира зрителите и с още една трансформация, а именно как кралица на красотата сваля бляскавите дрехи, за да се превърне в най-обикновено момиче. Ще оцелеят ли скъпите обувки по прашния селски път, как ще я посрещнат хората на село и какво се случва, когато короната на красотата се изцапа с кал?

Всички епизоди от първи сезон гледайте отново в NovaPlay