Босът

Стефан Шарлопов е Босът в най-новото шоу „Звездни стажанти”. „Знам как се управляват много хора, знам и как да ги мотивирам. Приех поканата на продуцентите почти веднага, защото освен интересния регламент с бизнес насоченост предаването е и с благотворителна цел”, подчерта Шарлопов по време на пресконференция за представянето на формата. 

В „Звездни стажанти” зрителите ще  видят 14 истински известни българи в съвсем различна роля. Те трябва да дадат всичко от себе си, за да изпълнят поставената им от шефа задача. От уменията им да работят заедно и целенасочено за точно определена и обективно измерваема цел  ще зависят и успехът им в предаването, и изпълнението на личните им благотворителни каузи. 

Стефан Шарлопов обясни, че докато продължават снимките, той ще бъде 100%  отдаден на шоуто, защото така е свикнал да работи – да поема риск, отговорност и да гарантира пълна отдаденост на това, с което се занимава. „За мен е важно да се запозная в дълбочина с хората, с които ще работя и ще управлявам. Затова за всеки от участниците съм направил профил, базиран на публичните му изяви и се надявам той да съвпадне с това, което ще видя. Ако има разминавания, ще ви кажа след края на предаването”, обясни още Шарлопов.

По време на „Звездни стажанти” за семейния бизнес ще се грижи дъщеря му. Затова той отказал тя да бъде негова асистентка в шоуто, както е в американската версия, където дъщерята на Доналд Тръмп е и негов помощник.