За предаването

В предаването за кулинарна култура и мениджмънт „Кошмари в кухнята” зрителите стават свидетели на невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България. И в третия сезон той изправя собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

Сред изненадите на новия сезон е включването на гост звезди в епизодите. На кулинарната сцена, сред изтърканите до блясък тигани и звън на черпаци, ще изгреят лицата на артисти, любимци на българската публика и на вкусната храна.

Акцент за сезона е и разкриването на тънкости от регионалната кухня на страната, съобщават от кухнята на предаването. Девин, Сандански, Пирдоп и Ботевград са само някои от градовете, които ще бъдат навестени от топ кулинарния експерт и неговия екип съвсем скоро.

В специален епизод шеф Манчев ще направи контролна визитация в няколко от ресторантите, които е консултирал в предишни издания на предаването, за да провери дали масите в ресторантите вече са само с резервации или клиентите с резерви към кухнята.