За предаването

Най-новото предаване в ефира на Нова „Между нас казано” няма да остави никого безучастен с домакини като Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Всяка събота в 17.00 ч. артистичното семейство ще очаква зрителите на гости или ще ходи на гости, за да обсъдят нещата, които обсъждаме вкъщи. Форматът на предаването е семеен, както и те са семейство. Андрей ще защитава мъжката позиция мъжкарски, но чисто по женски казано не е ясно кой ще печели битките и кой войната.

Новият формат следва както логиката на живота и естественото семейно общуване, така и най-добрите публицистични практики. В първата част водещите разговарят, спорейки, както обикновено правят вкъщи. Твърде вероятно е да улучат точно тази тема, по която току-що сте спорили с приятели. Вторият сегмент на предаването идва с необходимото второ мнение. Андрей и Ернестина ще продължат да спорят, но заедно със свои приятели или неприятели, дошли да споделят личното си мнение по темата, „отключена” от личната история в първата част.

Главният герой в третата част е публиката, защото не е случайна, не е анонимна и не е платена, а млада и имаща мнение и желание да го заяви публично. Точно затова е и главният герой преди финала. 

„Между нас казано” – събота от 17.00 ч. по Нова