За предаването

Предаването за кулинарна култура и мениджмънт „Кошмари в кухнята” двава възможност на зрителите да станат свидетели на невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България. И в четвърти сезон той изправя собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

В предстоящите епизоди ще видим заведения, които са в криза и се борят за оцеляването си по различни причини. Сред тях са емблематичен ресторант в столицата и крайпътен такъв, чиято атмосфера е заспала в миналия век. Манчев ще се сблъска и със заведение, собственост на музикален продуцент на звезди, но без нито една звезда в менюто си. Друга история, която ще накара готвача да онемее, е на съдружници, които избират недолюбван от персонала управител и по този начин допълнително усложняват работния процес на заведението. А кризисни ситуации и истински пожар ще накарат шеф Манчев да се върне два пъти в един и същ ресторант.

През този сезон за първи път в историята си ресторантьорското риалити “Кошмари в кухнята” ще събере двама водещи на хитовия формат от две различни държави в едно предаване. На шеф Саша Мишич от Сърбия и шеф Манчев ще се наложи да спасят сръбски ресторант в град Русе.